Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

 

Partene

Selger: Toy Stokes AS
Organisasjonsnummer: 925 837 369
Kontaktadresse: Reppavegen, 218, 5710 Voss
E-post: post@toystokes.no
Telefonnummer: 45 97 15 15

Kjøper er den person som foretar bestillingen

Bestillingsprosess

Din bestilling er bindende når ordren er registrert i vårt system, og ønsker du å annullere ordren må du kontakte oss umiddelbart etter bestilling. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og sende en automatisk bekreftelse til deg. Det er viktig at du leser gjennom bekreftelsen og kontrollerer innholdet i bekreftelsen, slik at du ser den er i samsvar med din bestilling. Dersom det er noe galt med din ordre bør du kontakte oss på telefon eller e-post umiddelbart.

Informasjon i nettbutikken

Vi gjør vårt ytterste for å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den dersom varen du ønsker er utsolgt. Ved slike situasjoner tar kontakt med kjøper for å finne en alternativ løsning, og muligheten for å akseptere vårt nye tilbud.

Priser og betaling

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift og eksklusive frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Dersom du betaler med kort vil beløpet bli belastes umiddelbart. Opplysninger om de totale kostnadene for et kjøp, inkludert frakt og eventuelle andre kostnader, vil fremgå før du gjennomfører bestillingen. Vi forbeholder oss retten til å kansellere kjøpet eller endre pris ved vesentlige skrive- eller trykkfeil dersom feilen er eller burde være åpenbar for deg som kjøper, selv om du har mottatt ordrebekreftelse.

Levering
Vi sender ordrebekreftelse med forventet levering på spesialbestillinger, på lagerførte varer 3-15 virkedager avhengig om varen krever montering slik som sykkel etc. Alle leveringer skjer via Posten/Bring eller Postnord. Gratis frakt på ordre over 1.500,-

Angrerett
Du har 14 dagers angrerett fra datoen du mottar varen fra oss. Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn den billigste standardleveringen vi tilbyr), uten unødig opphold fra den dagen vi mottar returen din.

Du må returnere varene eller levere de tilbake til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du har underrettet oss om at du vil gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Du må selv stå for de direkte kostnadene ved å returnere varene tilbake til oss.

Du er ansvarlig for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Betaling

Betaling

Online betaling er med EASY NETS, en nordisk-basert betalingstjenesteleverandør. Hos oss kan du velge å betale med Visa, Mastercard, Maestro, Vipps eller After Pay faktura og delbetaling. Vi gir ikke direkte kreditt til privatkunder.

For kortbetalinger ved hjelp av 3D Secure-autentisering. Easy Nets gir en overlegen kasseopplevelse for online betaling, trygg og pålitelig.

Force majeure

Er selger forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er selger fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum.

Personopplysninger

Når du handler hos oss oppbevarer vi opplysninger som bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne levere varene til deg, samt kunne kontakte deg om forhold i forbindelse med din bestilling. Sykkelbutikken fokuserer på å håndtere personopplysninger på en kryptert og sikker måte, og vi selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Kortnummer og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester.

Forbehold

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte produkter og størrelser kan være utsolgt. Videre tar vi forbehold om at enkelte produkter ikke er lagerført til enhver tid og må bestilles fra leverandør – selv om dette ikke nødvendigvis forekommer i ordrebekreftelsen eller i produkt tekstene. Du vil få en tilbakemelding dersom ett eller flere produkter på din ordre må bestilles fra våre leverandører.