Om oss

HVEM VI ER

Her på Toy Stokes tror vi på naturens transformasjonskraft. Stående for sporten vi lever, er vårt mål å sikre at alle har frihet til å forfølge sine utendørs hobbyer og lidenskaper pålitelig og trygt, året rundt. Fra barndommens uforsiktighet, gjennom ansvaret i voksen alder og langt inn i våre gyldne år, er leker våre uttrykk for selvutfoldelse. De hjelper oss med å styre vår kreativitet, vår energi og våre ønsker, for et godt levd liv.

ToyStokes representerer en lidenskap for evig lek, og tror at uansett alder, vil hjertene våre alltid forfølge stoken som følger eventyret.

VÅR HISTORIE

ToyStokes kommer som en filial av Outdoor Norway, vårt morselskap som har solgt guidede turer og utleie relatert til terrengsykling, E-mtb, elvekajakk, halvkajakk, rafting, fotturer og SUP-brett siden 2016.

ToyStokes har som mål å fortsette mot det opprinnelige målet om å bygge et samfunn av morsomme eventyrsøkere i ikke bare hjembyen Voss, men hele Norge.

Drevet av et internasjonalt team av sportsentusiaster, representerer vårt merke en flerkulturell tilnærming til å dele uforglemmelige minner med mennesker fra alle samfunnslag.

 

 

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Gratis levering i hele Norge

100% money back guarantee.

Hvis du ikke er fornøyd om fjorten dager, vil vi refundere deg!

Online Support

Online støtte i våre åpningstider. Besøker utenfor åpningstidene? Sende oss en melding.

Om oss

 

 

HAPPY CLIENTS

Per Høy

Per HøySMARTWAVE CEO

Super fornøyd med min nye Cube Stereo 150.
God service, levering av produktet i tide!

Vegard Salte

Vegard SalteDATAPROGRAMMERER

Fikk min nye E-terrengsykkel 2021 levert i desember, og sykkelen er alt jeg har drømt om!

0
+
SYKKEL MODELLER
0
+
STIER I NORGE
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE