Retur

Retur og bytte av vare

Ønsker du å endre kjøpet må du selv dekke returkostnadene for produkter du kjøper hos oss ved bruk av angrerett og bytte. Kostnadene for retur finner du ved å gå inn på postens nettsider. Ønsker du å bytte varen vil dette fremgå av et eget returskjema som ikke må forveksles med angreskjemaet, og vi sender selvsagt den nye varen kostnadsfritt. Ved retur anbefaler vi at du benytter deg av postens servicepakke da det er en rimelig måte å sende pakker på med sporingsnummer. Du har selv ansvaret for retursendingen fram til vi mottar den.

Angrerett
Du har 14 dagers angrerett fra datoen du mottar varen fra oss. Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn den billigste standardleveringen vi tilbyr), uten unødig opphold fra den dagen vi mottar returen din.

Du må returnere varene eller levere de tilbake til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du har underrettet oss om at du vil gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Du må selv stå for de direkte kostnadene ved å returnere varene tilbake til oss.

Du er ansvarlig for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

for returprodukter må du få en bekreftelse hos oss på e-post til oss på: post@toystokes.no